Gelderse Landdag 2019

In 2019 is er weer een Gelderse Landdag. Datum en locatie zijn inmiddels bekend. De tweede Gelderse Landdag zal plaatsvinden op 15 november 2019 in De Lindenberg in Nijmegen, de vroegere hoofdstad van één van de Gelderse kwartieren. Deze dag is voor iedereen die zich bezighoudt met of geïnteresseerd is in de geschiedenis van Gelderland.

Verdieping en inspiratie

Er wordt gewerkt aan een bruisend programma, waarin verschillende aspecten van Gelderse geschiedenis centraal staan. De Gelderse Landdag is een dag voor verdieping en inspiratie, verbreden van het netwerk, kennis delen en ervaringen uitwisselen. We begroeten graag een zeer brede groep historisch geïnteresseerden, zoals academici, amateuronderzoekers, conservatoren, archeologen, actieve leden van historische verenigingen en studenten. Informatie over  het precieze programma en het aanmelden volgt later.

Deze dag mag u niet missen! Noteer daarom alvast in uw agenda:
Gelderse Landdag, vrijdag 15 november, De Lindenberg Nijmegen

De Gelderse Landdag is een gezamenlijk project van Erfgoed Gelderland en Radboud Universiteit (Leerstoel Gelderse Geschiedenis), met gastvrije ondersteuning van de gemeente Nijmegen.

Foto: Verbondsbrief 3 mei 1418, © Ridders van Gelre (Omroep Gelderland)